Karabakh, Aserbajdsjan

Vi er stolte av å presentere dette prosjektet. Fra 28 desember 2020 til 3 januar 2021 vil du kunne se 200 Billboards i Oslo Sentrum med humanitære budskaper. Noen av bildene er tatt av internasjonalt anerkjente fotografen Reza Deghati.

Målet vårt er å sende viktige budskap da medias uansvarlighet under Karabakh krigen i år sørget for et unyanserte mediebilde.

Krigen er kanskje over, men vi skal ikke se bort ifra lidelsene alle menneskene har blitt påført. Fredsavtalen symboliserer en ny epoke for regionen, men hatet og frykten er fortsatt der. Armenerne som forlater Karabakh, forlater Karabakh med store skader. Naturen betaler den store prisen, skog og trær blir satt fyr på, husene blir brent ned, området kryr av miner.

Det viktigste er at vi sammen jobber aktivt og forebyggende for at fredsavtalen blir overholdt og respektert. Som et av verdens ledende fredsland, kan vi sørge for at de som skal returnere hjem, får en trygg fremtid. 

Norge har alltid hatt sterk medvirkning til Minekonvensjonen og derfor kan vi bistå med vår ekspertise gjennom humanitær minerydding i Karabakh. 

Sammen kan vi bevisstgjøre flere og sørge for fred og forsoning! 

Sammen kan vi bistå med Humanitær Minerydding i Karabakh, Aserbajdsjan!

Sammen kan vi sørge for at Fredsavtalen blir overholdt og respektert!

Sammen kan vi jobbe aktivt og forebyggende for en trygg fremtid i Karabakh, Aserbajdsjan!

10 november 2020 ble en fredsavtale signert.
Snart returnerer over 1 milion internt fordrevne
mennesker tilbake hjem til Karabakah, Aserbajdsjan!